Contact Info

Стилният мъж: Основни модни правила и съвети

Визията на един мъж говори много за неговата индивидуалност, характер, предпочитания и стил. Изразяването на всички тези качества чрез облеклото създава необходимост от правилен подбор на дрехи. Мъжете често си задават въпроса “Как да се обличам модерно?”.

Ще ви дадем няколко съвета и модни правила, с които да създадете ефектен аутфит и да изглеждате безупречно както в работна среда, така и в приятелска.

Как мъжете може да станат модерни и стилни?

Ето няколко трика от нас, които ще ви помогнат винаги да се обличате така, че да изглеждате безупречно и стилно:

  • Съчетайте дрехите

Един от най-лесните начини, чрез които да създадете елегантна визия, е да се обличате с костюм. Независимо дали изберете строго официален модел, или се стремите към по-неглижираната визия, ще успеете да изразите своя вкус и да представите себе си в най-добра светлина. Може да облечете цял костюм от три или четири части, включващ риза, панталон, сако, елече, а дори и вратовръзка, но няма да сбъркате, ако заложите и на такъв с отделни елементи, съчетани със спортно-елегантни мотиви. Подходящ вариант е комбинацията между риза и дънки, като добавите по-кежуал обувки.

  • Подберете правилните цветове

Не се фокусирайте само върху типа дрехи, които да облечете за стилна визия. Отделете време и на цветовете, които ви пасват. Мъжете предпочитат неутралните тонове, но изглеждат ефектно и в пастелни нюанси. Използвайте черно, бежово, сиво или бяло за основа и облечете нещо ярко и изразително, което да служи като акцент.

  • Обърнете внимание на модните тенденции

Ако искате да се обличате стилно и модерно, не забравяйте да обърнете внимание и на трендовете към момента, които касаят модата за мъже. Все по-популярно е комбинирането на спортни елементи на облеклото с по-официални такива. Принтовете, като част от визията, също са популярни и широко приложими.

Вече не звучи толкова сложно и объркващо, нали?

Как да комбинирате дрехите и аксесоарите?

Ако сте мъж, който иска да се облича и да изглежда стилно в ежедневието си, помислете за аксесоарите, които да използвате за подчертаване на външния вид. Може да заложите на няколко идеи за правилна комбинация, от които:

  • противоположност – използвайте наситен цвят за вратовръзката или кърпичката към костюма си. Ако предимно се обличате в неутралната гама, може да поставите акцент в синьо, бордо, зелено или друг различен нюанс;
  • допълване – ако сте избрали да изразите индивидуалността си с ярки нюанси, може да балансирате своя аутфит с аксесоари в шоколадово кафяво, тютюнево черно или слонова кост, които са много популярни през текущата година.

В случай че външният вид е важен за вас и искате да бъдете стилни, като обличате дрехи, които са модерни, може да го постигнете чрез тези няколко прости за изпълнение правила.

Вашият коментар