Contact Info

Как да се обличаме модерно и удобно?

Облеклото е много повече от самочувствие. Освен приятна визия, то създава представителен външен вид и може да подчертае индивидуалността на всеки човек.

В днешно време, сред разнообразието и богатата гама от производители и трендове, е много трудно да откриете такива дрехи, които едновременно да подчертават стила на гардероба ви и да изглеждат модерно. С правилната комбинация от артикули, вие ще изглеждате стилно и красиво, както в ежедневието си, така и на по-специални събития.

Кои фактори са важни при избор на модерно облекло?

Не всяко модерно облекло, което забелязвате навсякъде по реклами и витрини би ви паснало отлично, както и не всяко нещо, което ви приляга много добре, би стояло по същия начин и на друг човек. За целта е необходимо да съобразите няколко основни неща, които ще ви помогнат да вземете правилно решение при закупуване на модерно облекло. Това са:

  • стил – водещ мотив при избора на дрехи трябва да бъде не само средата ви и нейната степен на формалност, но и стилът, към който се стремите. Ако сте почитатели на официалните облекла, може да откриете класически тоалети от две или три части, както и строго формална бизнес рокля. В случай че се придържате към спортно-елегантния стил, то блуза или риза с дънки би ви паснала отлично. Според последните модни тенденции, комбинирането на спортния и елегантния стил е все по-предпочитано и популярно в светските среди;
  • качество – винаги съобразявайте качеството на материята и нейния вид, и поставяйте това на пиедестал. Доверете се на естествени и синтетични материи, като памук и полиестер, които ще ви предоставят необходимата издръжливост, износоустойчивост и няма да запарват кожата ви;
  • избор на цветове – много важен момент от избора на облекло за една модерна и стилна визия, е подборът на цветовете. Част от вечната мода са неутралните нюанси, като черно, сиво, кафяво, но все така привлекателни са и червено-лилавите нюанси. Помислете дали ще се съчетаят с вашите обувки и дали ще бъдат подходящи за създаване на премерени и елегантни визии;
  • индивидуалност – за да се чувствате удобно, винаги трябва да съобразявате и своята собствена индивидуалност, която придава автентичност на всеки ваш аутфит.

Това са основните моменти, които трябва да съобразите, когато обновявате вашия гардероб за текущия или за следващия сезон, за да бъдете в крак с модата. 

Има ли значение фигурата при избор на конкретен тоалет?

Изборът на правилна кройка е също много важна част от перфектното модерно облекло. Той зависи основно от вашата фигура. Въпреки че все по-популярни са тесните и по-прилепнали по тялото кройки, като Slim Fit, моделите Regular Fit си остават предпочитани.

Решението зависи най-вече от типа на вашата фигура, желанието да подчертаете извивките си или да прикриете несъвършенствата. Не забравяйте да подберете и правилния размер, който да приляга добре според мерките на тялото ви.

Вашият коментар