Contact Info

Как да изберем незабравим тоалет за вечерното парти?

Вечерното парти е събитие, на което със сигурност имате възможност да изпъкнете с правилно подбрано облекло. Независимо дали е бизнес мероприятие, просто събиране с приятели, или друг официален повод, красивата визия би могла да ви представи в най-добрата светлина.

Но на какъв тоалет да заложите за вечерно парти?

Какъв стил и цветове да изберете?

За да откриете правилния тоалет, с което да изглеждате стилно и модерно на вечерното парти, е необходимо да помислите за формалността, която искате да излъчвате, както и за подбора на цветове. Ето как да изберете:

  • Степен на формалност

Често на работни коктейли и други бизнес събития има дрескод, който изисква строга официалност. В такъв случай е правилно да се придържате към етикета и да бъдете в тон с мероприятието. Когато не съществуват граници, е необходимо да си ги определите самостоятелно. Трябва да си отговорите на въпроса “Колко официално искам да изглеждам?” – дали да излъчвате строга официалност или спортно-елегантният стил е подходящ за случая. По този начин ще може да подберете конкретен модел, кройка и тип облекло, към което да се придържате.

  • Избор на цветове

Правилното съчетание на цветовете е много важно за начина, по който ще изглеждате. Неутралните тонове са препоръчителни за социални мероприятия и лесно може да ги въплътите във визията ви за вечерното парти. Класическо черно, кафяво, сиво, бежово или бяло винаги биха били отлична опция и може да послужат като основа за надграждане. В допълнение, идея е да се доверите на ярки и живи цветове, които да акцентират и да се хармонизират успешно с неутралните тонове.

  • Помислете и за аксесоарите

За една завършена и добре подбрана визия е необходимо да обърнете внимание и на детайлите. Акцентите най-често се поставят чрез аксесоарите. Доверете се на подходящата чанта, обувки и украшение за косата. Не забравяйте и за бижутата.

Кои дрехи предпочитате?

Този въпрос е много важен и трябва да помислите предварително, когато избирате дрехи за вечерно парти. Отговорете си на следните въпроси:

  • как искате да изглеждате? – ако в представите ви роклята е най-подходяща, то заложете на нея. А ако искате да избягате от тривиалността – създайте умела комбинация между риза и пола или панталон с висока талия;
  • как се чувствате комфортно? – не забравяйте, че освен да бъде естетически издържан, един тоалет трябва да ви бъде и удобен. Винаги избирайте правилните размери и качествени материи, които да не запарват кожата ви, предизвиквайки дискомфорт;
  • кой тоалет ви описва най-добре? – съобразете фигурата си. Изберете този тип тоалет, който най-добре отговаря на вашето телосложение, прикрива несъвършенствата и подчертава силните ви черти.

Отговаряйки си на тези три въпроса, ще може да подберете подходящ тоалет за вечерното парти.

Вашият коментар